EVERY FISH CAN FLY... LET YOURS FLY!
The FLYING FISH ZONE, the gift for every fish in your pond!

MEER GENIETEN VAN HET LEVEN IN JE VIJVER?... LAAT JE VISSEN VLIEGEN! 

Je vijver geeft ontspanning en zit vol met leven. Vissen, maar ook kikkers, watertorren en diverse andere (vijver)dieren worden blij van jouw waterbron. Zou het niet mooi zijn om dat leven vaker en beter te kunnen aanschouwen? Met onze drijvende vijverkoepel Flying Fish Zone worden je vissen zichtbaarder dan ooit. Je ziet ze vanuit je hele tuin, terras, veranda en door het raam vanuit de woonkamer of keuken. Je vissen vliegen in de Flying Fish Zone wanneer ze daar zelf zin hebben! Ze genieten zo van het uitzicht boven de waterspiegel en van de extra warmte in de viskoepel. En jij? Jij wordt hier - op zeker - blij van! (lees ook Kijken naar vissen geeft rust en kalmte)! Kortom, met de Flying Fish Zone geef je jouw vissen én jezelf een groot cadeau! 
ERVARINGEN van KLANTEN - REFERENTIES
"'s Ochtends met een kopje koffie of 's avonds met een glaasje wijn op onze veranda zien we onze goudvissen regelmatig in onze drijvende visbol voorbij vliegen!" #heerlijkrelaxed Sonja, Heerenveen


"Naast een kleine Flying Fish Zone (40cm) hebben we onlangs ook een grote van 60cm erbij gekocht met led verlichting. Onze 'vliegende' goudvissen gaan helemaal 'in' de visbol ;)! #enormsucces Fam. Braem, België


"Onze Koi vliegen vaak voorbij, dan zien we ze zelfs als we binnen in de woonkamer op de bank zitten. En 's avonds geeft de verlichte viskoepel een prachtige extra sfeer!" #genieten Wilma & Bert, Assen


"Je kunt Koi op deze manier super bekijken, mede door het vergrotingseffect van de 'fish dome'. Sommige Koi zweven, of beter gezegd vliegen, minutenlang waarbij ze je af en toe recht in de ogen kijken! #fascinerend Willem


"Mijn man is een echte vijverliefhebber, ik ben zelf meer van de tuindecoratie. Met de Flying Fish Zone heb je een vijveraccesoire wat, zelfs als er geen vissen in vliegen, een prachtige eyecatcher is. Kortom, naast de vissen worden wij er beide ook blij van!" Pia en Han, Best


"Kikkervisjes, watertorren en -slakken vinden het zelfs ook leuk om te vliegen! Kikkers gebruiken 'm ook als springplank om insecten uit de lucht te happen! #vijverleven Mirthe & Kevin, GroningenFLYING FISH ZONE: leverbaar in 2 FORMATEN - Small ∅ 40 cm & Large ∅ 60 cm
Het kleine formaat - de FFZ SMALL ∅ 40 cm - heeft een koepel met een diameter van 40cm. Het grote formaat - de LARGE ∅ 60cm - heeft een koepel met een diameter van 60cm.

Flying Fish Zone bestaat standaard uit: 

• Transparante koepel: 
- SMALL koepeldiameter ∅ 40 cm
- LARGE koepeldimater ∅ 60 cm
- Acrylaat
- UV bestendig
- Meerdere millimeters dik 

• Zwarte design drijfring: 
- SMALL drijfring diameter ∅60cm
- LARGE drijfring diameter ∅90cm
- Duurzame UV bestendige, stootvaste zwarte top coating 

 Slimme verankeringsset: in de drijfring geïntegreerde verankeringsogen met elastisch verankeringskoord van enkele meters. Deze set maakt het mogelijk de Flying Fish Zone op een vaste plek in je vijver neer te leggen of vrij te laten drijven en deze toch eenvoudig naar de kant te halen.

• Handige pompset: met de pompset geeft u binnen een aantal minuten uw vissen de gelegenheid de wereld boven de waterspiegel te verkennen. Bij de Small met de koepel ∅ 40cm is het 'dompelprincipe' zonder pompen eventueel ook een optie. 

#vijverkoepel #vijverbol #diameter #40cm #60cm #drijvendeaccessoire


 

HOE WERKT HET? 
In 3 eenvoudige handelingen* is de FLYING FISH ZONE geïnstalleerd.
Het is zo simpel als het eruit ziet. D
e vijverdiepte (> 20 cm) of een aflopende vijverrand vormen geen belemmering en extra gereedschap is niet nodig. 
Kortom, 1, 2, 3 en jouw vissen kunnen vliegen wanneer ze daar zin in hebben! 
*de koepel vullen d.m.v. het 'dompelprincipe' of een waterstofzuiger is ook mogelijk.

Stap 1: Drijfring op het water plaatsen

 


Stap 2: Koepel op de drijfring plaatsen


Stap 3: Lucht wegzuigen onder de koepel (bij FFZ Small 'dompelprincipe' ook mogelijk)


Vijverkoepel de Flying Fish Zone: beschikbaar met verlichtingsoptie voor extra sfeer in de avond.

 GOED OM TE WETEN: 

  • De Flying Fish Zon is geschikt voor elk type vijver: zoals strakke formele vijvers, natuurlijke vijvers, koi vijvers, folievijvers, voorgevormde vijvers, vijvers met rechte of schuin aflopende kanten, diepe en ondiepe vijvers (> 20 cm).
  • De Flying Fish Zone heeft de unieke mogelijkheid om op iedere gewenste plek in de vijver te drijven. Laat 'm door de wind zijn plek vinden of leg 'm vast op een plek (bijv. strak in het midden of langs de kant) d.m.v. de geïntegreerde verankeringsmogelijkheden. 
  • Natuurlijk vuil op de drijfring en koepel is eenvoudig te verwijderen met alleen (vijver)water en een zachte afwasborstel of spons.
  • Door het vergrotende effect van de koepel kunnen zieke vissen sneller worden ontdekt en zijn ze van grote afstand zichtbaar (biijv. vanaf het terras en gazon of vanuit de serre of woonkamer) onafhankelijk van de spiegeling van het water. 
  • De Flying Fish Zone biedt vijvervissen bescherming tegen natuurlijke vijanden als reigers en katten.PRIJZEN*
 Jouw vissen ook laten vliegen? Check onderstaande 3 stappen! 

1. De eerste stap is nadenken over welk formaat Flying Fish Zone (FFZ) geschikt is voor jouw vijver en vissen. De Small (Ø 40 cm) is geschikt voor eigenlijk elk formaat vijver met goudvissen, windes, kleinere Koi e.d. Het grote formaat, de Large (Ø 60 cm), is met name geschikt voor de wat grotere vijver en kleine en grotere vissen (Koi). 

2,. Wil je 's avonds extra sfeer? Geef dan aan dat je jouw Flying Fish Zone uitgevoerd wilt hebben met volledig geïntegreerde led-verlichting. We maken een offerte op maat. 

3. Jouw formaat gekozen? En besloten of je de FFZ ook verlicht wilt hebben? Dan geef je jouw bestelling door via het onderstaande contact-/bestelformulier. Na ontvangst van jouw bestelling sturen wij jou per e-mail de factuur. Na ontvangst van de betaling ontvang jij binnen een paar werkdagen jouw gloednieuwe Flying Fish Zone! 

SMALL ∅ 40cm 

STANDAARDUITVOERING
Helaas voor onbepaalde tijd
niet leverbaar.

--------

LARGE ∅ 60cm

STANDAARDUITVOERING

€ 299,-


* Naast nieuwe modellen hebben we ook regelmatig demo modellen in de verkoop, je kunt altijd informeren naar de beschikbaarheid door ons een bericht te sturen. 
* De Flying Fish Zone is van Nederlandse makelij. 
* Benader ons s.v.p. voor een passende offerte op maat bij interesse in geïntegreerde ledverlichting en/of  meerdere Flying Fish Zones zones
* Prijzen zijn incl. btw en ophalen (in overleg/op afspraak) in Groningen.
* B
ijkomende verzendkosten binnen Nederland en België zijn voor de SMALL €10,- en voor de LARGE €17,50. 
* Na ontvangst van de betaling word je bestelling z.s.m. verzendklaar gemaakt en bij je thuis/bedrijf/organisatie afgeleverd, gemiddeld na 5 werkdagen. 
* Niet goed, vervangend product/geld terug'-garantie met w
ettelijke zicht- en garantietermijnen.


CONTACT- / BESTELFORMULIER